Kaipaako yrityksesi liiketoiminta kehittämistä?

Katinka Kreative on toiminut ELY:n yritysten kehittämispalveluiden asiantuntijakumppanina jo vuodesta 2017. ELY-keskuksen tarjoaman markkinointi ja asiakkuudet -konsultointipalvelun tarkoitus on kehittää yrityksien brändinhallinnan ja markkinoinnin strategisen tason osaamista.

Olemme auttaneet yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa muun muassa luomalla brändi-, brändiviestintä- ja markkinointistrategioita ja niitä tukevia suunnitelmia. Lisäksi olemme auttaneet asiakkaitamme kehittämään viestintäkanavien käyttöä, tunnistamaan kohde- ja sidosryhmänsä sekä luomaan uudenlaisia asiakas- ja palvelupolkuja. Suunnittelemme konsultointikokonaisuudet aina asiakkaiden tarpeiden pohjalta.

ELY-keskuksen palvelu sopii kasvua hakeville pk-yrityksille, jotka ovat vakiinnuttaneet toimintansa ja joilla on edellytykset kannattavaan toimintaan. Yritys voi toimia kotimaassa tai kansainvälisillä markkinoilla. Palvelu ei sovellu markkinoinnin ja myynnin operatiivisiin toimenpiteisiin.

Konsultoinnin kesto on 2–5 päivää kerrallaan, ja se maksaa yritykselle 325 euroa + alv/päivä. Konsultointia voi saada korkeintaan 15 päivää kolmen vuoden aikana.
Palvelun hakeminen on helppoa, nopeaa ja edullista. Yritys hakee palvelua ELY-keskuksesta ja päätös palvelun myöntämisestä tehdään noin kymmenessä päivässä.

Kysy rohkeasti lisää!

Lisätietoja löytyy ELY:n sivuilta.