Meistä

Katja Lösönen

line

Tallenna

Olen brändinhallinnan ammattilainen, jonka erikoisosaamista on viestinnän strateginen johtaminen, brändiviestintä ja visuaalinen viestintä. Teen asiakkailleni brändi- ja viestintästrategioiden lisäksi niihin liittyviä suunnitelmia ja toteutuksia sekä brändiviestinnän prosessien kehittämiseen liittyviä konsultaatioita.

Erikoisalaani ovat vastuulliset, kansainvälistymishaluiset brändit sekä arvopohjaiset yritykset. Minulla on erityisen laaja kokemus suomalaisesta tekstiiliteollisuudesta ja vapaaehtoisorganisaatioista.

Olen ollut mukana rakentamassa lukuisia menestyksekkäitä brändejä ja brändiviestintäkonsepteja. Vahvuuteni on luovuuden lisäksi myös kyky toteuttaa strategiaa käytännössä, hallita laajoja kokonaisuuksia ja kyky kehittää viestintää kokonaisvaltaisesti. Monipuolisesti digitaalisia verkostoja ja viestintäkanavia hyödyntävä vuorovaikutuksellinen brändiviestintä auttaa yritystä tuntemaan asiakkaansa, tehostamaan markkinointia ja myös parantamaan myyntiä. Uskon, että hyvin tehty strategiatyö, vahvat arvot ja hyvin rakennettu viestintä ovat onnistuneen liiketoiminnan edellytys.

Olen taustaltani journalisti ja olen erityisen kiinnostunut vuorovaikutuksesta ja yhteiskunnallisista ilmiöistä sekä niiden hyödyntämisestä brändinhallinnassa ja yritysvastuun kehittämisessä. Koulutukseltani olen filosofian maisteri Vaasan yliopistosta (viestintä & johtaminen) sekä medianomi Lahden Muotoiluinstituutista (valokuvaus).

Asiantuntijapalveluni ovat saatavilla myös ELY:n kautta.

katja@katinkakreative.fi
+358 50 336 3868

Maarit Kallio

line

Tallenna

Minulla on vuosien kokemus strategisesta brändijohtamisesta sekä markkinoinnin kehittämisestä eri toimialoilta. Autan yrityksiä kehittämään strategista ajattelua ja vahvistamaan olemassa olevaa brändiä tai luomaan kokonaan uuden brändikonseptin. Johdonmukainen brändin rakentaminen ja vahvistaminen on osa koko liiketoiminnan menestystä.

Olen erikoistunut tekemään asiakkailleni brändi- ja markkinointistrategioiden lisäksi markkinoinnin suunnittelua sekä tuotteistamista ja palvelumuotoilua. Laajojen kokonaisuuksien hahmottaminen ja johdonmukainen eteneminen kuuluvat vahvuuksiini. Rakennan autenttisia, kansainvälisiä brändejä, joiden markkinointi on ennen kaikkea tavoitteellista ja suunnitelmallista sekä puhuttelevaa ja koskettavaa. Intohimoni on auttaa vastuullisia ja vahvan arvopohjan omaavia yrityksiä kehittymään kokonaisvaltaisesti. Uskon, että brändit, jotka kantavat yhteiskunnallista vastuuta kestävämmän tulevaisuuden puolesta, tulevat menestymään.

Minulla on myös oma, kansainvälisesti kasvava koirille ja koiranomistajille suunnattu lifestyle-brändi Kind for Dogs, josta saatua kokemusta pystyn hyödyntämään asiakkaideni hyväksi. Tätä kautta minulla on myös käytännön osaamista design managementista, tuotteistamisesta, sisältömarkkinoinnista sekä muun muassa kuluttajaverkkokaupasta.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri Vaasan Yliopistosta (markkinointi).

Asiantuntijapalveluni ovat saatavilla myös ELY:n kautta.

maarit@katinkakreative.fi
+358 40 048 7039